10 bláznivých nápadov na servírovanie jedla v reštaurácii – 2. časť

Návšteva reštaurácie býva väčšinou príjemným zážitkom – dobré jedlo, pekne prestretý stôl a chvíľa pokoja. Ale niektoré podniky si zjavne povedali, že tanier a príbor sú už prežitok. Výsledok? Jedlá, ktoré sú možno zaujímavé na fotku, ale ťažko povedať, či by ich človek naozaj chcel zjesť.

#1 Bravčové mäso v kameni, chlieb v čiernej skrinke

#2 Polovičný tanier pre polovičný apetít

#3 Každý kroket v samostatnej ruke

#4 Dezert podávaný na podrážke topánky

#5 Kaviár servírovaný s teatrálnym efektom

#6 Rezance mi z reštaurácie doručili takto.

#7 Toto nepochopí nikto

#8 Sushi na keramickom klobúku

#9 Ružičkový kel na toalete

#10 Zmrzlina mi prišla v kartóne od vajec

Zdroj

Vybrané pre vás:

Odoberať
Upozorniť na

0 Komentáre
Najlepšie hodnotené
Najnovšie Najstaršie
Komentáre z článku
Zobraziť komentáre