10 nechutných jedál, z ktorých sa návšteva takmer povracala – no odmietla to priznať

Všetci sme už ocitli v situácii, keď nás priatelia alebo rodina pozvala na večeru. Zatiaľ, čo stôl zdobilo elegantné prestieranie, obsah hrnca už taký príjemný nebol. No vy ako dobre vychovaný hosť ste všetko pekne zjedli. Alebo snáď nie? Pozrite sa na príbehy tých, ktorých zdvorilosť vyhrala nad tým najnechutnejším jedlom.

#1 Išiel som na večeru k priateľovi. Na jedálnom lístku bola biela ryba, ryža a … karfiol

Žiadne omáčky a absolútne žiadne korenie.

Zdroj : | Giphy

#2 Existuje švédske jedlo z 80. rokov s názvom „Flygande Jakob“

S kuracím mäsom, kari, arašidovou slaninou, banánom, chilli omáčkou a smotanou. Mňam!

a bowl of soup next to a plate of raisins
Zdroj : AYOUB OUAZIZI | Unsplash

#3 Slizká konzervovaná špargľa mojej starej mamy…

green plant on black textile
Zdroj : David Todd McCarty | Unsplash

#4 Robili polievku z jahňacích hláv. Ako hosť som jednu z nich dostal do svojej misky

Zdroj : jon|k | Openverse

#5 Tuniak s kari, hráškom a sacharínom!

Zdroj : makeagif.com | Giphy

#6 Tekvicové rizoto: rizoto bola kašovitá polievka a tekvica tvrdé kocky

A pumpkin cut in half sitting on a table
Zdroj : Mustafa akın | Unsplash

#7 Fettuccine Alfredo vyrobený z VANILKOVÉHO JOGURTU!

a blue bowl filled with pasta on top of a counter
Zdroj : Mohammad Amin Masoudi | Unsplash

#8 Otec môjho bývalého robil cestoviny, ale nikdy ich nescedil

Ostali vo vode až, kým nebolo všetko ostatné pripravené.

Zdroj : CNLA | Giphy

#9 Chlebová polievka – doslova vývar s tonou rozmočeného nakrájaného chleba a rôznymi druhmi zeleniny

Zdroj : miscgifs.tumblr.com | Giphy

#10 Grilovačka zo zatuchnutého mäsa

person barbecuing meat
Zdroj : Emerson Vieira | Unsplash

Ak vás namiesto zdvorilosti predsa len premohol dávivý reflex, vedzte, že tí praví ľudia vašu kritiku zvládnu. Nebudeme predsa na silu držať to, čo sa silou mocou snaží dostať von.

Zdroj

Vybrané pre vás:

Odoberať
Upozorniť na

0 Komentáre
Najlepšie hodnotené
Najnovšie Najstaršie
Komentáre z článku
Zobraziť komentáre