in

16 ľudí, ktorí by nemali mať povolený vstup do kuchyne

Ako poznáme z jednej rozprávky : ,,Variť môže každý, no to neznamená, že by to mal robiť každý“. Navariť dobré jedlo je umenie, no dnes sa pozrieme na niekoľko ľudí, ktorí pokazili aj úplne obyčajné jedlá, ktoré by mal vedieť robiť každý. Nie je to samozrejme vždy chyba ľudí, lebo v receptoch často zámerne chýbajú dôležité informácie. Problém s prípravou jedál ale nemajú len domáci kuchári ale aj očividne aj reštaurácie, ktoré si myslia, že vedia variť lepšie.

 

#1 Varila som kura s bazalkou a na minútu som sa otočila a zistila som, že brat dal do panvice modré potravinárske farbivo… 

#2 Dnes som dostal takýto kurací sendvič 

#3 Narodeninová torta, ktorú som upiekla manželovi.. 

#4 Toto jedlo stálo 20$…

#5 Penne z reštaurácie, ktorá mala hodnotenie 5* 

#6 Kváskový chlieb posypaný brie syrom pečený na 350° 11 hodín… 

#7 Caesar šalát za 15$ z jednej reštaurácie v okolí  

#8 V práci nám dnes povedali, že nám zabezpečia obed zadarmo 

#9 Môj šéf má každý deň takýto depresívny obed

#10 Môj otec miluje surové hovädzie mäso s cibuľou, bielym korením na opekanom chlebe 

#11 Rozložený šalát capresse z lokálnej reštaurácie 

#12 Nemal som obyčajné mlieko do zemiakov, tak som do nich dal čokoládové mlieko

#13 Čo som chcela pripraviť vs. čo som pripravila 

#14 Dal som 15$ za túto veggie bagetku 

#15 Takéto pohostenie pripravila mama na prvého apríla 

#16 Tento krab bol varený 2 hodiny v pepsi a je podávaný v obyčajnej bagete

zdroj

   
Odoberať
Upozorniť na

0 Komentáre
Komentáre z článku
Zobraziť komentáre