Je len zopár vecí, bez ktorých by sme neprežili a práve jedenie je jedna z veľmi mála vecí, na ktorú sme „odsúdení“ na večnosť. V skutočnosti až tak, že niektorí si dokonca vytvárajú veľmi silné názory na jedlo, kuchyňu a všetko medzi tým. Podarilo sa nám ale zhromaždiť niekoľko skutočne základných rád, ktoré sa týkajú jedla a samotnej prípravy jedla.
#1 Niektoré domáce jedlá chutia ešte lepšie na druhý deň

#2 Ak niekto vydáva kuchársku knihu, tak nech v nej sú recepty a nie vlastná biografia
#3 Nie je veľmi príjemné, keď niekto niekoho zhadzuje za to, čo je
#4 Cesnaku nie je nikdy dosť
#5 Burger by mal byť tak vysoký, aby sa vám pri hryznutí nič nevypadlo
#6 Je veľký rozdiel medzi pečením a varením
#7 Používanie jedlého zlata nepridáva žiadny kulinársky zážitok
#8 Život je príliš krátky na to, aby sme sa vzdali masla
#9 Celé jedlo na tanieri by malo byť jedlé
#10 Je skutočne umenie variť z mála, preto berme na to ohľad
#11 Nech sa nikto nečuduje, že ak zmení 4 ingrediencie v jedle, tak to chutí úplne inak a jedna hviezdička na internete to nezmení
#12 Najdrahšie neznamená najchutnejšie
#13 Fondán je len akási pevná hmota s cukrom
#14 Burgre by mali byť širšie a nie vyššie
#15 Zásteru nenoste po celom dome ale len v kuchyni
#16 Voda na cestoviny musí byť osolená
#17 Mäso umývať nemusíte, pri varení sa všetky baktérie “vyvaria“
#18 Najprv cereálie a až potom mlieko
#19 Tie lacné zeleninové zmesi sú skvelým pomocníkom, ak chcete dodržať zdroj výživy
#20 Varenie na uhlí je oveľa lepšie ako na plyne