Určite ste niekedy robili praženicu a rozhodli ste sa jemne pokývať panvicou. Ten drobný pohyb, ktorý okamžite zmení obyčajné varenie na zážitok hodný televíznej šou. V tom okamihu sa vo svojej kuchyni cítite ako Gordon Ramsay. Veď čo, že je to len rozmiešané vajce na masle? Stačí uchopiť panvicu, s istotou ňou pokývať, možno pridať trochu soli z väčšej výšky, a zrazu máte pocit, že vás sleduje celé publikum.
A keď praženicu nakoniec naložíte na tanier? Absolútna pýcha. Vyzerá síce ako každá iná praženica, ale vy viete, že táto je výnimočná. Prečo? Pretože ste tam dali niečo špeciálne – svoj šéfkuchársky štýl. A aj keď to jediné, čo ste spravili, bolo zamávať panvicou, v hlave už píšete kuchársku knihu.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame