Šéfkuchárka povedala, akými 3 ingredienciami zaručene vylepšíš mrazenú pizzu

Pizze z obchodu už nebudú nudné vďaka tomuto tipu od šéfkuchárky. Nicola Jackson-Jones, majiteľka Two Cents Pizza, povedala, ako vylepšíte každú mrazenú pizzu tak, aby chutila ako v reštaurácii.

Zdroj: Muffin Creatives/Pexels

Profesionálka na pizzu povedala, akým spôsobom vylepšíte aj tú najnudnejšiu pizzu a zároveň nemusíte dať peniaze za drahú pizzu z reštaurácie. Takto svojej pizze dodáte šmrnc bez toho, aby ste ju museli pripravovať úplne od nuly. „Myslím si, že nie je nič zlé na kupovanej pizzi, len ju urobte ešte lepšou,“ povedala Nicola.

Zdroj: Narda Yescas/Pexels

„3 ingrediencie, ktoré pizzu zaručene vylepšia, sú rukola, parmezán a trocha balzamikového octa. S týmito ingredienciami nič nepokazíte a vyšperkujete svoju pizzu do dokonalosti.“ Zároveň, keď robíte hotovú pizzu v trúbe, treba si dať pozor na niektoré veci.

Zdroj: Vincent Rivaud/Pexels

„Spodok pizze musí mať peknú hnedú farbu, žiadne svetlé spodky pizze nie sú prípustné. Syr na vrchu musí bublať, nie však veľmi, aby sa nespálil. Zvyšky pizze sa najlepšie zohrievajú na panvici, ktorú prikryjete a počkáte, kým syr nezačne bublať.“

Zdroj

Odporúčame

Zapojte sa do diskusie !

Odoberať
Upozorniť na

0 Komentáre
Najlepšie hodnotené
Najnovšie Najstaršie
Komentáre z článku
Zobraziť komentáre