Šéfkuchárka povedala, akými 3 ingredienciami zaručene vylepšíš mrazenú pizzu
Pizze z obchodu už nebudú nudné vďaka tomuto tipu od šéfkuchárky. Nicola Jackson-Jones, majiteľka Two Cents Pizza, povedala, ako vylepšíte každú mrazenú pizzu tak, aby chutila ako v reštaurácii.

Profesionálka na pizzu povedala, akým spôsobom vylepšíte aj tú najnudnejšiu pizzu a zároveň nemusíte dať peniaze za drahú pizzu z reštaurácie. Takto svojej pizze dodáte šmrnc bez toho, aby ste ju museli pripravovať úplne od nuly. „Myslím si, že nie je nič zlé na kupovanej pizzi, len ju urobte ešte lepšou,“ povedala Nicola.

„3 ingrediencie, ktoré pizzu zaručene vylepšia, sú rukola, parmezán a trocha balzamikového octa. S týmito ingredienciami nič nepokazíte a vyšperkujete svoju pizzu do dokonalosti.“ Zároveň, keď robíte hotovú pizzu v trúbe, treba si dať pozor na niektoré veci.

„Spodok pizze musí mať peknú hnedú farbu, žiadne svetlé spodky pizze nie sú prípustné. Syr na vrchu musí bublať, nie však veľmi, aby sa nespálil. Zvyšky pizze sa najlepšie zohrievajú na panvici, ktorú prikryjete a počkáte, kým syr nezačne bublať.“
Zapojte sa do diskusie !