Ochutnávanie nových a neznámych jedál môže byť vzrušujúcim dobrodružstvom, ktoré nás zavedie na miesta, kam by sme sa inak nikdy nedostali. V dnešnom svete, kde je možné ochutnať takmer čokoľvek z rôznych kútov sveta, sa stále nájdu odvážlivci, ktorí sú ochotní skúsiť to najneobvyklejšie a najexotickejšie, čo naša planéta ponúka. Ochutnávanie nových a neznámych jedál môže byť vzrušujúcim dobrodružstvom, ktoré nás zavedie na miesta, kam by sme sa inak nikdy nedostali. V dnešnom svete, kde je možné ochutnať takmer čokoľvek z rôznych kútov sveta, sa stále nájdu odvážlivci, ktorí sú ochotní skúsiť to najneobvyklejšie a najexotickejšie, čo naša planéta ponúka.
#1 Malinová omáčka v luxusnej reštaurácii
#2 Dezert v zlatej toalete
#3 Tiramisu podávané v plastovom poháriku na kávu
#4 Chlieb vo Versace topánke
#5 Čokoládové ruky v reštaurácii s Michelinskou hviezdou
#6 Dajte si gyozu z tejto izbovej rastliny
#7 Moja sestra mi urobila tortu po roku od mojej operácie mozgu
#8 Nebolo by jednoduchšie ich opekať na klase?
#9 Dezert podávaný v žabkách
#10 „Detská“ torta
#11 V reštaurácii ocenenej 2 hviezdičkami Michelin
#12 V škole mojej malej sestry sa bude konať finančná zbierka ako súťaž o tortu a ona urobila toto…
#13 Zelené fazuľky v topánke
#14 Špagedonut
#15 Objednal som si šalát v najkrajšej reštaurácii v meste